Få hjelp til å bestille ortopediske såler i Trondheim, 
sentralt på Solsiden

Bestill time hos oss:

Kiropraktor Trondheim, Solsiden

Ortopediske såler fra Formthotics

Bruk av ortopediske såler er et effektivt, forebyggende tiltak mot senere rygg- og benplager. Det er viktig å bruke riktig skotøy dersom du går eller står mye i løpet av en dag. Dette gjelder særlig dersom du allerede har eller har hatt ryggplager.

 

Sålene fra Formthotics er allsidige og har forebyggende effekt på problemer tilknyttet føtter og ben. Dette innebærer blant annet plager og smerter i skinneben, hæler, knær, akilles og forfot. Formthotics har stor internasjonal anerkjennelse og anvendes av medisinske fagfolk som leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og fotterapeuter verden over.

 

Ved bruk av ortopediske såler fra Formthotics reduseres smerter, skader og muskeltretthet.

 

 

Bredt utvalg av ortopediske såler fra Formthotics

 

Formthotics er utformet biomekanisk for å støtte fotens naturlige form. I tillegg til å redusere senere plager og utfordringer hvor hofte og rygg ofte er involvert, avlaster sålene føtter som utsettes for tunge belastninger i hverdagen.

 

 

Støtabsorberende ShockStop som former seg etter foten

 

Sålene er laget med polymerskum som gir maksimal støtdemping og forming etter foten. Dette minimerer belastningen på muskler, ledd og sener og muliggjør raskere restitusjon etter trening. Ortopediske såler fra Formthotics kommer som en blank såle som blir tilpasset først ved bruk. De kan anvendes i alle typer sko og oppleves ikke sjenerende.

 

 

Hygieniske, vanntette såler med antimikrobiell effekt

 

Sålene er vanntette og absorberer dermed ikke svette. Dermed forhindres veksten av bakterier og sopp. I tillegg har Formthotics lagt til beskyttelse av et antimikrobielt produkt kalt Ultra-Fresh. Ønsker du likevel å vaske sålen, lar det seg gjøre. De vaskes i lunkent vann med såpe og henges til tørk. Brukes igjen som vanlig når de er tørre.

Vi holder til i Trondheim og har kunder som kommer fra hele Trøndelag for å få bedre såler.

Tjenester