Kiropraktor Trondheim, sentralt på Solsiden

Velkommen til oss!

Kiropraktor Trondheim

Kiropraktor i Trondheim

Bernt Schjetne

Kiropraktor

 

Bestill time hos oss:

Kiropraktor Trondheim, Solsiden

Kiropraktor i Trondheim

Vi som kiropraktor i Trondheim har spesialisert oss på hvordan skjelett, sener og muskler fungerer sammen. Kiropraktikk er for mange med rygg-, skulder- og nakkeplager det beste alternativet for å bli bedre. En kiropraktor vil behandle svakheter og lidelser i nerve-muskel-skjelett-systemet, og ser spesielt på ryggsøylen og hvordan den påvirker nervesystemet.

 

 

Diagnostikk med palpasjon


Ved palpasjon praktiseres manuell behandling, der kiropraktoren bruker hendene under undersøkelse og diagnostisering. Kiropraktor utfører også billeddiagnostikk, med for eksempel røntgenbilder, for å i større grad kunne kartlegge omfanget av slitasje eller skade. Ved behov kan det også henvises til CT og MR.

En kiropraktor kan også gi veiledning i forhold til forebyggende treningsøvelser.

 

 

Ryggbehandling med kiropraktikk


Ryggsmerter er dessverre veldig vanlig, og påvirker omkring 80 prosent av alle mennesker på et eller annet tidspunkt i livet. Flere faktorer kan utløse smerter i rygg, hofter og bekken, og smerten kan komme fra bløtvevskomponenter, fasettledd eller nerveirritasjon.

 

 

Mekaniske ryggsmerter


Mekaniske ryggsmerter er smerter i den anatomiske delen av ryggen, der en patologisk årsak til smerten kan utelukkes. Denne formen for ryggsmerter kjennetegnes ofte ved at den blir bedre hvis du hviler og verre når du beveger deg. Årsaken er gjerne en feilbelastning eller skade.

 

 

Din kiropraktor i Trondheim


Hos oss vil du få riktig behandling og gode råd tilpasset din situasjon. Vi kan hjelpe til med alt fra engangskonsultasjoner, til lengre behandlingsserier ved langvarige plager.

Kiropraktor i Trondheim

Tjenester