Fysioterapi Trondheim

Velkommen til oss hos Curatorklinikken!

Fysioterapi Trondheim

Fysioterapeut Trondheim, Kay Christian Bade Rygh

Kay Christian Bade Rygh

Fysioterapeut og akupunktør

 

Fysioterapeut Trondheim

Bilde av Fysioterapeut Trondheim, Steinar Holden

Steinar Holden

Fysioterapeut og akupunktør

 

Bestill time hos oss:

 Fysioterapi i Trondheim, Solsiden

Fysioterapi Trondheim

Vi tilbyr fysioterapi i Trondheim. 

 

Hva er fysioterapi?

 

Fysioterapi er en behandlingsform der fokuset ligger på kroppens funksjon og bevegelsesevne. Behandlingen skjer ved at fysioterapeuten bruker tilrettelagte øvelser og hendene sine, til å mobilisere ledd og massere muskler, samt andre fysioterapitiltak. Med denne metoden kan kroppen gjenvinne sin funksjon, og smerte reduseres. I tillegg vil fysioterapeuten øke din kunnskap om hvordan kroppen kan brukes riktig, og gi råd om treningsøvelser som vil passe din kropp og situasjon. Gjennom behandling fra fysioterapeut vil du få kunnskap om hvordan du skal bruke kroppen riktig, samt veiledning om trening tilpasset din kropp. 

Våre fysioterapeuter er medlem av Norsk Fysioterapeutforbund, og har solid kunnskap om kropp, funksjon og bevegelse. De har spesialkompetanse og mange års erfaring med undersøkelse og behandling av en rekke lidelser og plager i muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeutene har en manuell arbeidsmetode, og er opptatt av å tilrettelegge for aktiv behandling med spesielt tilpassede øvelser. 

Ved vår klinikk er vi spesielt opptatt av å gi våre brukere en riktig og kunnskapsbasert behandling. Det vil si vi søker hele tiden å gi behandling som er godt dokumentert og som vi vet av forskning og erfaring fungerer. Vi lytter også til pasientens ønsker og behov. Og ut ifra dette blir vi enige sammen om hvordan vi skal gå frem. 

Våre fysioterapeuter har en helhetsorientert tilnærming til sykdom og plager. Vi ønsker å finne ut hvorfor og hvordan plagene dine oppstår. Dette for å gi en god helhetlig behandling som varer. Vi sanhandler med leger og andre aktuelle samarbeidsparter for å sikre den beste utvikling for deg.  

 

Rehabilitering med fysioterapi


Rehabilitering har som hensikt å optimalisere pasientens funksjon og velvære, og å hjelpe vedkommende tilbake til et aktivt og sosialt liv. Pasienten bør starte rehabilitering så snart som mulig, for at effekten skal bli optimal. Ofte vil et program bygget opp av mange ulike komponenter gi best resultater. 
Rehabilitering er ofte brukt etter akutte skader, belastningsskader eller sykdom, samt for behandling av ulike andre tilstander ,som for eksempel før en operasjon. Hos vår fysioterapiklinikk i Trondheim kan vi hjelpe deg med dette.  

 


Fysioterapeutene behandler: 


Vi hjelper deg med å opprettholde din funksjonsevne 


Vi er opptatt av at din funksjonsevne skal opprettholdes og utvikles. Din helse er viktig, og gjennom god behandling, riktig og funksjonell trening, samt veiledning, vil du også oppleve en bedring i funksjon, reduserte smerter, økt livskvalitet og bedre helse. 

Hos fysioterapeutene på Curatorklinikken vil du få time raskt. Vi har ingen venteliste og vi setter av god tid til alle våre pasienter. Det er ikke nødvendig med henvisning for å få time hos oss. Våre erfarne fysioterapeuter har et felles ønske om å hjelpe alle våre pasienter tilbake til en normal, smertefri hverdag. 
 


Din fysioterapiklinikk i Trondheim 


Vår trivelige klinikk ligger på Solsiden i Trondheim sentrum. Vi ønsker deg velkommen til konsultasjon. 

Tjenester